Αισθητική ιατρική με plasma (plexar)

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ  ΜΕ  PLASMA

  

     Η τεχνολογία σήμερα δίνει στον ιατρό τη δυνατότητα να επέμβει και να διορθώσει τις ανεπιθύμητες ατέλειες με τρόπο ανώδυνο, αναίμακτο, χωρίς τομές, ράμματα και νοσηλεία, στην άνεση του οικείου χώρου του ιδιωτικού ιατρείου.

    Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μόνιμα, συνδυάζοντας την αποφυγή των επιπλοκών και των κινδύνων που μπορεί να ενέχει μια κλασσική χειρουργική επέμβαση ή η χρήση συσκευών laser.

Ραγάδες

BELLY2pr

    Με σεβασμό στις δομές του δέρματος, του λίπους και των μυών η μέθοδος χρήσης plasma εξαχνώνει κερατινοκύτταρα και δεν προκαλεί βλάβη στους υποκείμενους ιστούς. Ραγάδες, και ουλές μπορούν να ελαττωθούν, ενώ κονδυλώματα να εχαχνωθούν στο λεπτό χωρίς να μείνει σημάδι.

    Το plasma που χρησιμοποιείται με αυτή τη μέθοδο είναι ύλη τέταρτης κατάστασης και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση θερμοκρασίας σε συγκεκριμένο σημείο εξαχνώνοντας τους δερματικούς ιστούς.

 

  Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι δεν δημιουργούνται ουλές ή ασυμμετρίες και δεν υπάρχουν επιπλοκές. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα όρατο στην ασθενή και είναι μόνιμο.

Ουλές

SCAR2pr

   Η θεραπεία περιλαμβάνει από μία έως τρεις συνεδρίες ανάλογα με τo είδος της ατέλειας. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ολιγόλεπτη και ανώδυνη, απλά και μόνο με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Μετά την εφαρμογή υπάρχει ήπιο οίδημα που υποχωρεί μέσα σε δύο μέρες και υπάρχουν μικρά σημάδια στην περιοχή εφαρμογής τα οποία εξαφανίζονται σε λίγες μέρες μόνα τους.

SCARpr

 

 

Αιδοιοπλαστική

Τα ασύμμετρα ή και υπερμεγέθη μικρά χείλη διορθώνονται μόνο με χειρουργική τεχνική.

LABIA1pr

LABIA2pr

 

 

Η τεχνολογία του πλάσματος μπορει να χρησιμοποιηθεί στην ομαλοποίηση της χαλάρωσης του δέρματος των μεγάλων χειλέων του αιδοίου.

vulvaminor

 

 

 

Το πολυιατρείο μας διαθέτει:

Πιστοποίηση για τη χρήση της μη επεμβατικής τεχνικής με πλάσμα, με Παγκόσμια Πατέντα και δίπλωμα Ευρωπαϊκής Ευρεσιτεχνίας Ιατρικό Μηχάνημα PLEXR

 

 

 

 Αισθητική ιατρική στην Οφθαλμολογία

tsalouhidou

 

 3dlogo

 3d υπερηχογράφημα κύησης

Antonios Sanozidis MD | PhD, Obstetrics & Gynecology, Thessaloniki

Αντώνιος Σανοζίδης, Γυναικολόγος Μαιευτήρας, Διδάκτορας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Copyright 2012